Het ALL Game, Levenswegverheldering

Er zijn verschillende manieren om het ALL Game toe te passen voor levenswegverheldering en om zicht te krijgen op eigen kwesties die je raken en bezighouden. Spiritueel gezien is het laagdrempelig en tevens diepgaand en transformerend. Het Spel zal je verwonderen in nieuwe gezichtspunten die het je laat zien met betrekking tot een kwestie die vragen bij jou oproept of waarin je bent vastgelopen, of m.b.t. een probleem dat je wilt oplossen.
De synchroniciteit met jouzelf en je leven toont zich in de levenspaden, kaarten en tekens die het Spel voor jou aanwijst en naar voren brengt. Een duidelijk antwoord op je vraag zal naar voren komen op een manier dat je er wat mee kunt.


Hoe gaat het in zijn werk?

Open All Game
Het ALL Game is ontworpen om in kleine groepen van maximaal 5 deelnemers die elkaar al dan niet tevoren kennen te spelen volgens bepaalde spelregels. Data vind je onder Agenda en Cursusseninformatie.

Individueel
Ook in individuele setting kan het ALL Game worden ingezet: als orakel voor elke kwestie waar je helderheid en antwoorden voor zoekt.

Jaartraining
Als je enthousiast bent en minimaal 1 x aan een open Gamedag hebt deelgenomen kun je aan een jaartraining deelnemen. Deze bestaat uit 6 zondagen, waarin je steeds dieper komt met de eigen levensverheldering. Door deel te nemen gedurende 6 (of 5) bijeenkomsten met dezelfde mensen kun je je ontwikkeling telkens een nieuwe impuls geven. De continuïteit van deelname en betrokkenheid van dezelfde groep ondersteunen je enorm bij jouw ontwikkeling, immers je komt met elkaar steeds verder op je unieke weg door het ALL Game. Tussen de bijeenkomsten kun je de doorwerking van wat het ALL Game je aanreikte ervaren en toetsen. Neem contact op als je geïnteresseerd bent!


Lees veel meer over het ALL Game op de website www.theallgame.nl, die geheel aan het ALL Game is gewijd.

"The Awareness, Love and Light Game heeft een grotere en praktische missie:
hoe bewuster mensen zijn, hoe liefdevoller en verlichter onze wereld is"
Vitae Bergman, ontwikkelaar van het ALL Game