Het ALL Game, Levenswegverheldering

Met het ALL Game: het Awareness, Love and Light Game.
Het ALL Game is een speels en krachtig gereedschap voor persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis, in de vorm van een bordspel. Je neemt deel met de bedoeling een kwestie of probleem waarmee je zit op te lossen. Dit betekent niet alleen dat je meer gezichtspunten en een andere visie krijgt, nieuwe mogelijkheden, een oplossing of uitweg ziet, maar je kunt daar ook wat mee.

In het gebruik van het materiaal inspireer, stimuleer en verlicht je elkaar. Er is altijd veel plezier, afwisseling en diepte.

Het ALL Game laat keer op keer de magie en synchroniciteit –toeval in actie- in het leven zien door de perfectie van de aanwijzingen, tekens en timing en ook door wat het teweeg brengt nadat je deelgenomen hebt.

 

Setting
Groep: Je speelt het gedurende ±5 à 6 uur (inclusief een eetpauze) in een kleine groep (maximaal 5 deelnemers), met mensen die je niet eerder ontmoet hebt, of met vrienden of bekenden of in een team met collega’s.

Relatie: met zijn tweeën kun je het ALL Game gebruiken voor kwesties in je relatie: je levenspartner, je werkpartner, of met iemand met wie je de samenwerking wilt onderzoeken.

Individueel: Het ALL Game is verrassend te gebruiken in een individuele sessie, als orakel. Lees hierover meer onder het item Individueel.

Jaartraining: deze beslaat 6 zondagen waaraan je minimaal 5 x deelneemt. Speciaal hieraan is de continuïteit. In 2019 zal de volgende jaartraining worden georganiseerd.

Ongeveer eens per maand wordt er een ALL Game georganiseerd in Den Haag.

Ook kan het gespeeld worden op de eigen lokatie, volgens afspraak.

 

Voor bedrijven
Aan het ALL Game deelnemen met collega’s of in een team inspireert de samenwerking en verfrist de dynamiek, geeft humor en lichtheid en nodigt ieders creativiteit uit.

Je leert jezelf en elkaar beter kennen en waarderen.

Als de vraagstelling het team of bedrijf als geheel aangaat, zal iedere deelnemer hierin verheldering ervaren die in de samenwerking zal doorwerken.

 

Veel en uitgebreide informatie, bijv. over de herkomst, de inhoud van de levenspaden etc., is te vinden op de website: www.theallgame.nl
Onder Voorwaarden vind je meer informatie (binnenkort beschikbaar)
en onder Agenda vind je de speeldata.